Vilken härlig dag det blev!

Nu i lördags hade vi provsmakning av kött på Magasinsgatan i Göteborg. Vädret var strålande, inte lika kallt som de senaste dagarna, och över 500 människor kom och lät sig smakas av det som vi bjöd på! Vi grillade Black Angus ryggbiff från Argentina samt Pata Negra fläskfilé från Spanien.

Vi hade ingen marinad till köttet - enbart salt och peppar - så det var smaken i själva köttet som fick framträda. Det som är så roligt med de här produkterna är att när folk smakar på dem så blir de överlag lyriska, och säger den förlösande meningen; Jamen, det här smakar ju kött! Svårare än så är det egentligen inte. Man ska inte behöva vara orolig för att produkten är seg och smaklös. Du ska kort sagt vara säker på att du lyckas varje gång du tillreder köttet.

Vi väljer enbart kött som vi själva vet var det kommer ifrån - och att det kommer från exempelvis Argentina skäms vi inte för - vi väljer helt enkelt det som vi vet håller högsta kvalitet. Kvalitet för oss är själva matupplevelsen som du får när du äter detta köttet och ingenting annat. Nu på söndag den 12 December hittar du oss på Billdals Ridklubbs julmarknad mellan klockan 12-16.

Välkomna!