Visst är det frustrerande när man vet vad man vill ha, och man inte hittar det!
Lätt besviken lämnar man butiken, och för sitt inre ser man hur den produkten man var ute efter borde ha sett ut. I de lägena är det svårt att göra ett alternativt köp och bli nöjd!

När du handlar i vår shop vill vi att du skall vara en nöjd kund.

Vi är stolta över att kunna erbjuda just dig det där lilla extra som du läst om så många gånger i mattidningar, recptsamlingar etc, men som du aldrig hittat.

Vi är stolta att kunna erbjuda just dig någonting som våra hjärtan klappar för – riktigt bra kött!

Ibland måste hjärtat få styra mer än hjärnan, och vad är väl då mer spännande än smaker och lukter. Visst är det fantastiskt att betrakta en vackert serverad måltid, men… stäng av yttervärlden, slut ögonen, tugga köttet och låt gommen njuta av alla de smaker som enbart en god köttbit kan erbjuda!

Vi har i många år arbetat med att förse den svenska marknaden med olika köttdetaljer, men aldrig någonsin har vi vänt oss direkt till dig. Våra kunder har alltid varit fabriker, affärer, grossister och restauranger.

Just därför känns det extra roligt att nu kunna erbjuda förstklassiga produkter till bussiga priser levererat direkt hem till dig.

Vi har laddat vår webshop med recept och tillagningstips, men jag vågar påstå att våra produkter är så bra att det enda du egentligen behöver göra är att steka köttbitarna c:a 3 minuter på var sida samt krydda dem med salt och peppar – et voila!
Svårare är det inte om du har råvaror i världsklass – och det har vi i vår webshop.

Bläddra igenom sidorna med olika produkter, välj det som passar dig och slå till!

Jag vågar lova att du får en matupplevelse utöver det vanliga!!