Köpvillkor

Livsmedelsprodukter som säljs på Meat the World är frysta och skall förvaras i minst -18° C för att bevara sin höga kvalitet. Upptining bör ske långsamt enligt angivna instruktioner för bästa resultat. Alla livsmedelsprodukter är godkända enligt EU-standard för livsmedel och vi garanterar en obruten kylkedja hela vägen från våra leverantörer och hem till din dörr. Om varan ej uppnår önskad kvalitet ber vi dig kontakta vår kundtjänst per telefon eller e-post för eventuell reklamation.

 

Beställningar

Beställning på Meat the World får enbart göras av personer över 18 år. Alla beställningar som görs är bindande. 

 

Priser

Alla priser anges i svenska kronor (SEK) inklusive moms och köparen debiteras endast för den faktiskta vikten inom viktintervallet för produkten. Priset korrigeras efter att ordern packats.

 

Orderbekräftelse

Efter beställning skickas en orderbekräftelse till angiven e-postadress. Varje order har ett ordernummer som kan användas som referens vid eventuella frågor. Vikten som anges på ordern kan skilja sig från den vikt som sedan levereras, var god se varje specifik produkt för vilka viktintervall som är aktuella. Du betalar givetvis enbart för den vikt du får levererad och priset blir aldrig högre än vad som anges i orderbekräftelsen.

 

Betalning

Webshopens betalningsalternativ och dess villkor är följande;

Kortbetalning online

Betalning sker med Visa eller Mastercard vid beställning och detta göras via betalsystemet Dibs för att göra säkra överföringar. Vid beställning reserveras pengarna på ditt konto, men dras från kontot först då den faktiska vikten på dina varor kontrollerats. På grund av viktdifferenser kan beloppet på orderbekräftelsen och följesedeln skilja sig. Du betalar dock aldrig mer än vad som anges på orderbekräftelsen utan priset kan enbart justeras nedåt. Ingen avgift tas för kortbetalning.

Vi arbetar med Verified by Visa för att ytterligare öka säkerheten för kortbetalningar på internet, detta betyder att du som kund måste ha registrerat ett lösenord på ditt visakort för att kunna genomföra ditt köp på Meat the World. Registrera lösenord gör du lättast på din internetbank eller kontakta din bank för mer information.

Betalning vid leverans

Betalningsvillkoret gäller endast  vid hemleverans i Göteborgsområdet. Det vill säga om ditt postnummer gäller för hemleverans i Göteborgsområdet med omnejd, går det bra att betala med kort vid leveranstillfället hemma hos dig.

 

Ångerrätt

Du som köpare har rätt till 14 dagars ångerrätt på varor köpta på Meat the World. Varan måste vara i oförändrat skick och frysta varor måste fortfarande vara frysta. Ångrar du ditt köp meddelar du detta till kundtjänst på telefon eller via e-post. Vid retur tillkommer en fraktavgift på 149 kr som dras av på återbetalningen. Återbetalning görs omgående efter retur.


Personuppgifter

De personuppgifter du lämnar till oss kommer inte att lämnas ut till tredje part, vi använder enbart informationen för att kunna ge dig bra service.

 

Reklamation

Vid reklamation av vara önskar vi att du kontaktar vår kundtjänst via telefon eller e-post och uppger anledningen till reklamationen. Vid reklamation kompenserar vi antingen med ny vara eller pengarna tillbaka. Vi ser gärna att du sparar produkten vid eventuell reklamation så att vi kan bedöma orsaken till att våra produkter inte nått upp till den kvalitet vi förutsätter.