Wagyu entrecôte (kobestyle) skivad från USA

1499 kr/kg

Ca 0,5 kg/förpackning

Kobe får det kallas om wagyudjuret är uppfött och slaktat i Kobe-distriktet Japan, som med Champagne. Detta är en upplevelse man skall unna sig någon gång. Kvaliteten märks redan när du trancherar köttet, kniven skär igenom som smör. Detta föreslår vi att ni äter så enkelt som möjligt d.v.s. låter råvaran i sig stå för matupplevelsen. När endast det bästa är gott nog. Bon appetite!

Produktinformation

Wagyuentrecôte från certifierad gård
Fryst
Förpackning: 1 skivad wagyubiff, vakuumförpackat
Jämförelsepris: 1499 kr/kg
Viktintervall: ca 0,5 kg/fpk

Pris per förpackning

Gör så här

Tiningsråd: Tina köttet långsamt i kylskåp i ca 1-2 dagar innan tillagning.

Observera att priset för produkten är för maxvikten inom viktintervallet. Beloppet kan komma att justeras efter packning till en lägre summa än vad som visas.