Om oss

Allt började med att jag älskar god mat.

I mitten av 1990-talet började Reza Zare som egenföretagare och köttmästare på Frölunda kött & delikatess. Där kände man sina kunder personligen och man satte en ära i att leverera förstklassiga produkter. Kunderna var noga med sina inköp och tog för givet att det som köttmästaren levererade var förstklassiga råvaror. Ville kunden ha köttfärs så maldes den direkt och ville kunden ha fläskkotletter höggs de på kubben i butiken.

Med en bakrund som köttmästare förde Reza Zare kunskapen om vikten av förstklassiga produkter vidare till såväl restauranger som storkök, butiker och tillhandahöll kött till både svenska och utlänska konsumenter. Genom den internationella handeln har Reza Zare lärt känna flera av världens främsta leverantörer av kvalitetskött.

Genom Meat the World vill Reza Zare dela med sig av sin version- det som företagets hjärta klappar för: Öppna din dörr för en värld full av smaker. Härliga ryggbiffar från nötkreatur som betat på de väldiga Pampas, lamm som vuxit upp under fria förhållanden på Nya Zeeland, välmående Pata Negra-grisar och annat kött som inte behöver annat än salt och lite peppar för att ge en upplevelse utöver det vanliga.

Meat the World erbjuder service, kunskap, erfarenhet och yrkesstolthet. Vi är ett företag som har en ambition att ligga lite före och göra lite mer. Det har vi alltid gjort och det kommer vi att fortsätta med. Världens finaste kött direkt hem till din dörr.

Reza Zare