Ankbröst från Frankrike

299 kr/kg

En delikatess från landet som är lika med matkultur; Frankrike. Här tycker vi att du skall behålla fettet kvar på ankan när du bryner det i pannan och sedan köra ankbröstet i ugnen till önskad temperatur. Varför inte servera en chevre-valnöt-honungsröra till ankan och kanske en passande portvinsås till?

Produktinformation

Ankbröst med skinn
Fryst
Förpackning: 2 st ankbröst/förpackning, vakuumförpackat
Jämförelsepris: 299 kr/kg
Viktintervall: 0,6-0,8 kg/fpk

Pris per förpackning

Gör så här

Tiningsråd: Tina köttet långsamt i kylskåp 1-2 dagar innan tillagning. Köttet vinner inte på att möras längre i kylskåp.

Observera att priset för produkten är för maxvikten inom viktintervallet. Beloppet kan komma att justeras efter packning till en lägre summa än vad som visas.