Bitad oxsvans från Sverige

99 kr/kg

0,9-1,4 kg/förpackning

Oxsvansen har en djup och angenäm smak och när den får sjuda långsamt blir köttsmaken härligt intensiv. Sjuder du oxsvansen runt tre timmar med grönsaker och örter så får du en oslagbar, mustig fond. Eller varför inte göra en klassisk oxsvanssoppa som är mångens favorit eller en mustig ragu där köttet bräseras. Då oxsvansen innehåller en fjärdedel ben så räkna med ca 400 g per person. Smaklig måltid!

Produktinformation

Oxsvans av svensk nöt
Fryst
Förpackning: ca 5-7 bitar/förpackning, vakuumförpackat
Jämförelsepris: 89 kr/kg
Viktintervall: 0,9-1,4 kg/fpk

Pris per förpackning

Gör så här

Tiningsråd: Tina köttet långsamt i kylskåp i ca 1-2 dagar innan tillagning.

Observera att priset för produkten är för maxvikten inom viktintervallet. Beloppet kan komma att justeras efter packning till en lägre summa än vad som visas.