Fasanbröst från Skottland

169 kr/kg

1 kg/förpackning

Till skillnad från mycket övrigt vilt så är denna köttbit ljusare till färgen. Det är ett torrt, magert kött som är rikt på mineraler och oerhört smakrik! Vid tillagning kan man med fördel använda både bacon och örter liksom rosmarin och timjan. Tillaga alltid fasan på låg värme så att köttet inte skall bli för torrt och hårt, till en innertemperatur på 64-68 grader, beroende på hur länge du låter köttet vila.

Produktinformation

Fasanbröst
Fryst
Förpackning: ca 8-10 st fasanbröst/förpackning, ca 100g/bit, vakuumförpackat
Jämförelsepris: 169 kr/kg
Viktintervall: 1 kg/fpk

Pris per förpackning

Gör så här

Tiningsråd: Tina köttet långsamt i kylskåp 1-2 dygn innan tillagning. Köttet vinner inte på att möras längre i kylskåp.

Observera att priset för produkten är för maxvikten inom viktintervallet. Beloppet kan komma att justeras efter packning till en lägre summa än vad som visas.