Köpvillkor

Livsmedelsprodukter som säljs på Meat the World är frysta och skall förvaras i minst -18° C för att bevara sin höga kvalitet. Upptining bör ske långsamt enligt angivna instruktioner för bästa resultat. Alla livsmedelsprodukter är godkända enligt EU-standard för livsmedel och vi garanterar en obruten kylkedja hela vägen från våra leverantörer. Om varan ej uppnår önskad kvalitet ber vi dig kontakta vår kundtjänst per telefon eller e-post för eventuell reklamation.

Beställningar

Beställning på Meat the World får enbart göras av personer över 18 år. Alla beställningar som görs är bindande.

Priser

Alla priser anges i svenska kronor (SEK) inklusive moms och köparen debiteras endast för den faktiskta vikten inom viktintervallet för produkten. Priset korrigeras efter att ordern packats.

Betalning vid upphämtning/leverans

Betalning sker direkt vid upphämtning och leverans, antingen kontant eller via Swish till nummer 123 288 73 39. Meat the World AB tillämpar inte kortbetalning.

Ångerrätt

Du som köpare har rätt till 14 dagars ångerrätt på varor köpta på Meat the World. Varan måste vara i oförändrat skick och frysta varor måste fortfarande vara frysta. Ångrar du ditt köp meddelar du detta till kundtjänst på telefon eller via e-post. Vid retur tillkommer en fraktavgift på 149 kr som dras av på återbetalningen. Återbetalning görs omgående efter retur.

Personuppgifter

De personuppgifter du lämnar till oss kommer inte att lämnas ut till tredje part, vi använder enbart informationen för att kunna ge dig bra service.

Reklamation

Vid reklamation av vara önskar vi att du kontaktar vår kundtjänst via telefon eller e-post och uppger anledningen till reklamationen. Vid reklamation kompenserar vi antingen med ny vara eller pengarna tillbaka. Vi ser gärna att du sparar produkten vid eventuell reklamation så att vi kan bedöma orsaken till att våra produkter inte nått upp till den kvalitet vi förutsätter.