Rökt ankbröst från Frankrike

219 kr/kg

0,6-0,9 kg/förpackning

Filet de canard fumé! Rökt ankbröst – kanske ett otraditionellt sätt att äta ankbröst på i Sverige, men i Frankrike finner du ofta denna rätt på lunchbordet varma sommardagar! Produkten är färdig att äta, bara att skiva upp! Prova gärna att göra en avokado och hallonsallad till och en kall öl blir pricken över i:et

Produktinformation

Ankbröst med skinn
Fryst
Förpackning: 2 st ankbröst/förpackning, ca 3-450g/bit, vakuumförpackat
Jämförelsepris: 219 kr/kg
Viktintervall: 0,6-0,9 kg/fpk

Pris per förpackning

Gör så här

Tiningsråd: Tina köttet långsamt i kylskåp i ca 4-7 dagar innan tillagning. De extra dagarna i kylskåpet gör så att köttbiten får en högre mörningsgrad.

Observera att priset för produkten är för maxvikten inom viktintervallet. Beloppet kan komma att justeras efter packning till en lägre summa än vad som visas.